AXBOROT RESURS MARKAZI KUTUBXONASIGA DASTURIY TA’MINOT YARATISH - Xamdamova Yorqinoy Muxtorjon qizi (Scientific Impulse, 2024)
Axborot resurs markazi kutubxonasiga dasturiy ta'minot yaratish xaqida ma’lumotlar berilgan.