BIRLASHTIRUVCHI CHOKLAR VA ULARNING TIKILISHI - Rahmatillayeva Shahodatxon Muminjonovna (Scientific Impulse, 2024)
Tikuvchilikka birinchi marta kirishayotgan inson avvalo, qanday tikuv turlari borligini va ularni tayyorlash texnikasini o‘rganishingiz kerak. Ikkita tikuv variant mavjud bo‘lib, bular eng oddiy igna va ip yordamida qo‘lda amalga oshirish usuli va ikkinchisi tikuv mashinasida tikilgan tikuv choklaridir. Maqolada aynan tikuv mashinasi yordamida amalga oshiriladigan birlashtiruvchi choklar haqida ma’lumotlar keltirilib amaliy tavsiyalar keltirilgan.