ONLAYN O‘QUV KURSLARINI YARATISHGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Qayumova Yulduz Toxirjonovna; Karomatov Navro‘z Xamzayevich; Salayeva Dilnoza Mirzaqulovna (Scientific Impulse, 2024)
Ta’lim-tarbiya ishlarini takomillashtirish, uni jahon andazalarimdarajasiga ko‘tarish, fan sohasidagi yangiliklarni amaliy hayotga tatbiq etish muhim masalalardan biri bo‘lib qolmoqda. Ayniqsa yosh avlodga ta’lim-tarbiya berish, ularda fan asoslariga nisbatan bilim, ko‘nikma, malakalarni shakllantirish davlat siyosatining ustuvor vazifalaridan hisoblanadi.