SIRDARYO VILOYATI AHOLI JON BOSHIGA ISHLAB CHIQARILGAN SANOAT MAHSULOTLARINING DINAMIK TAHLILI (MIRZAOBOD TUMANI MISOLIDA) - Egamqulov Husniddin Erkaboyevich; Raimjonova Ra’no Akram qizi (Scientific Impulse, 2024)
Maqolada Sirdaryo viloyati Mirzaobod tumani sanoat tarmoqlari va uning aholi jon boshiga ishlab chiqarilgan sanoat mahsulotining hajmi keltirib o’tilgan.Sanoat ishlab chiqarishiga oid ma’lumotlar ,ko’rsatgichlarning dinamik tahlili keltirilgan.