ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Xushvaqtova Oyjuma Bobomurdovna (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada ona tili va adabiyot darslarida innovasion texnologiyalarning o’rni va ahamiyati haqida so’z boradi.