O’SMIRLAR MA’NAVIY-AXLOQIY SIFATLARINI DIAGNOSTIKA QILISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Muyassarova Dilnoza Djabbarovna (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada oilada ma'naviy-axloqiy tarbiyani qanday shakllantirish va rivojlantirish borasida so'z boradi. Hozirgi kunda jamiyatimizdagi oilalarning ahvoli hamda qanday kamchiliklar bor? Va, nimalar qilinsa oilalarda ma'naviy-axloqiy tarbiyani shakllantirish mumkin, farzandlarimizda esa yaxshi odatlarni qanday rivojlantirish mumkin? Ushbu maqolada shu to'g'risida so'z boradi hamda turli psixologik qarashlar bilan o'rtoqlashamiz.