IMKONIYATI CHEKLANGAN O‘QUVCHILAR DUNYO VA O‘ZBEKISTON E’TIBORIDA - Mannabova Gulmira Kaxxorovna (Scientific Impulse, 2024)
ushbu maqolada bugungi kunda yurtimizda va jahon miqyosida imkoniyati cheklangan o‘quvchilarga qaratilayotgan e’tibor hamda imkoniyatlar xususida so‘z boradi.