PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARI VA O’QUVCHILARNI KASBGA YO’NALTIRISH MUAMMOLARI - Teshaboev Elmurod Maxmudovich (Scientific Impulse, 2024)
Maqolada rivojlanayotgan yangi O'zbekiatonda yoshlarni ilmli, bilimli bo'lishiga qaratilgan " Kimyo va biologiya yo'nalishlarida uzluksiz ta'lim sifatini va ilm-fan natijadorligini oshirish chora-tadbirlari" to'g'risidagi ma'lumotlar berilgan. Shuningdek kasbga yollash, kasb tanlash, uning ahamiyati va qo'shimcha kasblarni egallashga qaratilgan fikrlar keltiriladi.