ШАҲАР ВА ҚИШЛОҚЛАРДА ЖИНОЯТЧИЛИКНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШГА ХОС ХУСУСИЯТЛАР - Бобоёров М.О; Очилов Маъруф Марат угли (Scientific Impulse, 2024)
Маълумки, жамият тараккиётининг қонуниятларига асосан ҳеч бир ижтимоий жараённи унинг бошка ижтимоий жараёнлар билан ўзароалокадорлигини ҳисобга олмасдан тўғри тавсифлаш мумкин эмас.