O’Z KASBINING PIRI - Ergasheva Sarvinoz Mansur qizi (Scientific Impulse, 2024)
73 yoshga kirgan Ergash bobo Qo'shboqov xotiralaridan : -" Otam Qo'shboq Xaqnazarov 1920 yilda Forish tumani Garasha qishlog'ida tavallud topgan bo'lib , 1942 yilda ko'pchilik qatori vatan himoyasiga otlanadi.