YANGI KOSTITUTSIYA. BEPUL UMUMIY O‘RTA TA’LIM VA BOSHLANG‘ICH PROFESSIONAL TA’LIMDAGI ISLOHOTLAR - Qudratova Shaxnoza Baxtiyor qizi; Sadullayeva Maftuna Namozboy qizi (Scientific Impulse, 2024)
Hammamizga ma’lumki taraqqiyotning tamal toshi ham, mamlakat qudratini, millatini buyuk qiladigan kuch ham – ilm-fan, ta’lim-tarbiyadir