LABORATORIYA XONALARIDA ISHLASH QOIDALARI - Axmadjonova Hilolaxon (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada laboratoriya xonalarida qanday ishlash, ishlash tartibi va ko'ngilsiz hodisalar bo'lganda qanday yordam ko'rsatish taxlil qilingan.