XALQARO IQTISODIY MUNOSABATLARDA CHET TILINI BILISHNING AHAMIYATI - Ergasheva Dilnozaxon; Akbarova Mukammalxon (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada xalqaro iqtisodiy munosabatlarda chet tilini bilishning ahamiyati taxlil qilingan.