PEDAGOGIK FAOLIYATNING JAMIYATIMIZ RIVOJLANISHIDA TUTGAN O’RNI - Ergasheva Zilolaxon (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada Mamlakatimizda ta'limga berilayotgan e'tibor va bunda pedagoglarimizning faoliyati jamiyatimiz rivojlanishida tutgan o'rni taxlil qilingan.