KASB KASALLIKLARI TAVSIFI VA PROFILAKTIKASI - Mamajonova Qunduzxon (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada har bir sohaning kasb kasalliklarining kelib chiqishi va uni oldin olish, profilaktikasi taxlil qilingan.