RADIOTERAPEVTIK NURLANTIRUVCHI QURILMALARNING FIZIOTERAPIYADAGI AHAMIYATI - Ismoilova Moxinur; Jo'raboyeva Vasila (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada radioterapevtik nurlantiruvchi qurilmalarning fizioterapiyadagi ahamiyati taxlil qilingan.