КОМИЛ ИНСОННИ ТАРБИЯЛАШДА ТАРИХНИНГ РОЛИ - Жўрайева Насиба Йўлдашали қизи (Scientific Impulse, 2024)
Ушбу мақолада тарих фанининг инсон учун қанчалик зарурлиги, фаннинг комил инсонни тарбилашдаги аҳамияти айтиб ўтилган.