KEYS USULINING BIOKIMYO FANINI O‟QITISHDAGI O‟RNI - H.I.Amonova (Scientific Impulse, 2024)
Tarixdan ma‘lumki, ta‘lim turli jamiyatlarda muhim ahamiyatga ega bo‘lgan. Insoniyatning rivojlanishi davomida ta‘lim asta-sekin markaziy masalaga aylanib kelmoqda. Axborot texnologiyalarining rivojlanishi kuchaygan sayin ta‘lim sanoat, siyosat, ijtimoiy va ma‘naviy rivojlanish, intellektual resurslar va inson kapitali hamda inson potensialining shakllanishi manbai bo‘lib xizmat qilib kelmoqda.