ZILZILA BILAN BOG‘LIQ FAVQULODDA VAZIYATLARNING OLDINI OLISHDA AHOLINI TAYYORLASH TIZIMINING TASHKILIY VA HUQUQIY ASOSLARI - O.Rajabov; U.Payzullaev (Scientific Impulse, 2024)
Mamlakat iqtisodiyotining barqaror rivojlanishi shu mamlakat hududida sodir bo‘ladigan tabiiy ofatlarning xususiyati va ko‘lamiga bog‘liqdir