TALABALARNI ZILZILA VAQTIDA TO‘G‘RI HARAKAT QILISHGA O‘RGATISH - O.Rajabov; U.Payzullaev (Scientific Impulse, 2024)
Hozirgi kunda oliy o‘quv yurtlarimizda Fuqaro muhofazasi bo‘yicha mashg‘ulotlar samaradorligini oshirish, darsni qiziqarli olib borish, har bir bilim oluvchining dars davomida faol ishtirokini amalga oshirish maqsadida turli pedogogik texnologiyalar, interfaol usullardan unumli foydalanib kelinmoqda.