GLUTAMIN ASOSIDA KOMLEKS BIRIKMALAR SINTEZI - Jumayeva Zarina Rustam qizi (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu tadqiqiotda sintez glutamin asosida kompleks birikmalarning fizik-kimyoviy xossalarini o`rganish va turli kvant-kimyoviy parametrlarining natijalar tahlili keltirilgan.