XITOZAN VA XITOZANNING Cu2+ IONLI KOMPLEKS BIRIKMASINI BIOLOGIK FAOLLIGINI O’RGANISH - Nurutdinova F.M; Avezov X.T; Jahonqulova Z.V (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu ishda Apis Mellifera jonsiz asalaridan olingan xitozanning Cu (II) ioni kompleks birikmasining biologik xususiyatlari adabiyotlar tahlili bo’yicha tadqiq etilib, mualliflar tomonidan sintez qilingan Cu (II) ionlarining xitozan bilan kompleksining biologik faolligi PASS Online dasturida olingan natijalari tahlili bayon etilgan.