TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Saidov Olimjon Amon o’gli (Scientific Impulse, 2024)
Mazkur tezisda ta’limda innovatsion pedagogic texnologiyalardan foydalanishning mohiyati va ta’lim sifatini oshirishdagi o’rni, hamdaahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, mazkur tezisda ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo’llash samarasi haqida fikr yuritilgan.