INKLYUZIV TA’LIMNI XORIJIY DAVLATLARDA NAZARIY VA AMALIY QOʻLLANILISHI - Murodova Mahliyo Otajonovna; Xusanov A’zamjon Axmadjanovich (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim va uning maqsadi, Konfrensiya “Salamanka Deklaratsiyasi va alohida yordamga muhtoj bolalar ta’limining kelgusidagi ijrosini ta’minlash ramkasi” , inklyuziv ta’limga kadrlarni tayyorlash uchun “Maxsus pedagogika”, “Maxsus psixologiya ” va “Maxsus metodikalar” haqida ma’lumotlar berilgan