RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA KONSTRUKSION MATERIALLAR TEXNOLOGIYASI FANINI RAQAMLI O‘QUV PLATFORMALARI VA VOSITALARINI TANLASH O‘RGANISH - Ortiqov Nozimjon Boqijon o‘g‘li (Scientific Impulse, 2024)
Maqolada zamonaviy ta'lim makonida o‘rganish samaradorligini oshirish uchun raqamli integratsiya muhim jihatdir. Raqamlashtirish sharoitida “Konstruksion materiallar texnologiyasi” fanini o‘qitishni takomillashtirish uchun raqamli metodologiyani ishlab chiqish muhim vazifadirni o‘qitishga qaratilgan.