BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING DIDAKTIK ASOSLARI - Maxmudova Fotima Shamshidinovna; Ashirova Sayyora Xamzayevna (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilariga ona tili va o`qish savodxonligi fanlarini o‘qitishning zamonaviy pedagogik va axborot kommunikatsiya texnologiyalarini joriy etishda didaktik asoslarning o‘rni xususida so‘z yuritiladi. Shuningdek sohalarga oid misollar ko`rib chiqiladi, matn bilan ishlash ko`nikmalarini rivojlantirish masalalari yoritiladi hamda tahlil olib boriladi.