SIMSIZ TARMOQLAR XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA EAP (EXTENSIBLE AUTHENTICATION PROTOCOL) PROTOKOLINING QO’LLANILISHI - Shermuxammedov Jasurbek Abobakir o'g'li; Xammuallif Odilov Ilhom Isoq o'g'li (Scientific Impulse, 2024)
Hozirgi kunda axborot texnologiyalari jadal tarzda rivojlanib borayotgan bir vaqtda aloqa, axborot almashinuvi ham juda katta tezlik bilan rivojlanib bormoqda. Aloqalarning qulayligi oshirishda aloqa vositalarini ham o’rni beqiyosdir. Chunki aloqaning sifatliligi aloqa vositalariga chambarchas bog’liq. Dastlab aloqalarni faqat sim ulagichlar orqali amalga oshirilar edi.