ZULFIYAXONIM SHE’RIYATIDAN SABOQ OLAMIZ - Tosheva Shohida Himmatovna; Mustafakulova Nilufar Elmurod qizi (Scientific Impulse, 2024)
Bu maqolada XX asr adabiyoti vakilasi Zulfiyaxonim ijodining o’ziga xos hususiyatlari haqida so’z boradi. Davlat rahbarimiz tomonidan Zulfiyaxonimni yod etib aytgan so’zlari maqoladan joy olgan. Shoiraning she’rlarida muhabbat va sadoqat kabi insoniy tuyg’ularga urg’u berilgan.