STEAM TA‘LIM TEXNOLOGIYASINI RIVOJLANISHIGA QARATILGAN YONDASHUVLAR - Qudratova Shaxnoza Baxtiyor qizi; Jononova Safiya (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqola ta`lim tizimini rivojlantirishda, mamlakatimizda olib borilayotgan innovatsion jarayonlar va STEAM ta'limining umumiy rivojlanish tendentsiyalari, ularni amalga oshirishda oliy ta’lim va boshlang`ich ta`lim tizimida olib borilayotgan ishlar.