FIZIKA SOHASIDAGI TA’LIM SIFATINI OSHIRISH VA ILMIY TADQIQOTLARNI RIVOJLANTIRISH - Umarova Muslima Husanboy qizi (Scientific Impulse, 2024)
2021-yildan O’zbekistonda ta’limini modernizatsiya qilish konsepsiyasi, umumta’lim sifatini oshirishning asosiy shartlaridan biri sifatida, umumta’lim maktablarining bir qismini ixtisoslashtirilgan ta’limga o’tkazishni belgilaydi.