TALVASAGA QARSHI MODDALAR FARMAKOLOGIYASI - Nishonboyeva Dilbarxon (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada ba'zi kasalliklar shu jumladan talvasaga qarshi moddalar farmakologiyasi oʻrganilgan va taxlil qilingan.