OVQATLANISH RATSIONIDA VITAMINLARNING O’RNI - Ibrohimjonova Munira (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada ovqatlanishni toʻrgʻri rejimga solish va ovqatlanish ratsionida vitaminlarning oʻrni tahlil qilingan.