RAQAMLI TEXNOLOGIYALARI DAVRIDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI BOZOR IQTISODIYOTINI RIVOJLANTIRISHDAGI O‘RNI - Xoliqova Zebiniso Rustamovna (Scientific Impulse, 2024)
Raqamli texnologiyalari davrida kichik biznes va tadbirkorlikni bozor iqtisodiyotini rivojlantirishdagi o‘rni xaqida ma’lumotlar berilgan.