RAQAMLI IQTISODIYOTDA ISHLAB CHIQARISH KORXONALARIDA INVESTITSION FAOLIYATNI BOSHQARISH - Xoliqova Zebiniso Rustamovna (Scientific Impulse, 2024)
Raqamli iqtisodiyotda ishlab chiqarish korxonalarida investitsion faoliyatni boshqarish xaqida ma’lumotlar berilgan.