FANLARNI O’QITISHDA INNAVATSION METODIKALAR. - Dildora Adhamovna , Yuldasheva (Scientific Impulse, 2022)
Til o’qitishning asosiy maqsadlaridan biri o’quvchilarning nutqiy savodxonligini oshirishdir. Bunda nafaqat ona tili va adabiyot fani o’qituvchilari, balki barcha pedagoglarimiz birdek mas’uldirlar. Chunki har qanday darsni, har qanday mavzuni tushuntirayotgan pedagogning nutqi ravon, aniq, lo’nda, tushunarli va mazmunli bo’lishi kerak.