MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MULTIMEDIADAN FOYDALANISH - Azamat Gʻayratovich, Turdiyev; Durmanova , G.D. (Scientific Impulse, 2022)
Hozirgi kunda barkamol avlodni tarbiyalash, yosh avlodning intellektual salohiyatini ro‘yobga chiqarish, ularni har tomonlama rivojlangan shaxs etib voyaga yetkazish hozirgi kunning dolzarb masalalaridandir. Asosan maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarning yuksak bilim egalashida multimedia ta’limi ham muhim o’rinda turadi. Multimedia ta’limi orqali biz bolalarda milliy qadiryatlarni video rolik shaklida jonlantirishimiz ham mumkun. Ta’lim sohasida ham yangi axborot texnologiyalaridan keng foydalanish, an’anaviy o’qitish usullariga nisbatan samarali va yuqori natijalarga olib kelmoqda.