TEATR VOSITASIDA KATTA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING EMPATIYASINI RIVOJLANTIRISH YO`LLARI - Lobar Farhodovna, Qurbonova (Scientific Impulse, 2022)
Mazkur maqolada Maktabgacha katta yoshdagi bolalarda empatiyasini rivojlantirishda teatrning o`rni va ahamiyati hamda teatrning bolalarni har tomonlama rivojlanishidagi o`rni haqida mutaxassislarning fikrlari to`g`risida atroflicha fikr yuritilgan.