MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIM-TARBIYA JARAYONI SIFATI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Sitora Davronovna , Niyazova; Lobar Olimjon qizi, Hamroyeva (Scientific Impulse, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimidagi o‘zgarishlar, sohaga oid qabul qilingan qaror va farmonlar, uning mazmun-mohiyati kabi ma’lumotlar umumlashtirilgan. Shuningdek, keyingi yillarda maktabgacha ta’lim tizimining sifat bosqichga ko‘tarilganligi tahlil qilingan. Kalitli so‘zlar: ta’lim, uzluksiz ta’lim, maktabgacha ta’lim muassasasi, innovatsiya, qaror, farmon, ma’naviyat, qadriyat, odob-axloq, shaxs.