TANQIDNING INSON IJTIMOIYLASHUVIGA TA‘SIRI - Hilola Bobirjon qizi, Mirzamuradova (Scientific Impulse, 2022)
Ushbu maqolada shaxslarning tanqid qilinishi, tanqidning turlari, uning kishi hayotidagi ijobiy va salbiy xususiyatlari, tanqidning ta'sirini fan kesimidagi izohlari, ijtimoilashayotgan shaxs tempramentining tanqidni qabul qilinishiga ta‘siri , bugungi kun yoshlarining tanqidiy fikrga ega bo'lishining ahamiyatlilik tomonlari haqida atroflicha fikr yuritilgan.