MEHNATNING BARKAMOL AVLOD TARBIYASIDAGI O`RNI. - Dilorom Muqimovna, Tashpulatova (Scientific Impulse, 2022)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda tarbiya uslublari, tarbiyalashning yangicha yondashuvlari, o`quvchilarni shaxs sifatida kamol toptirishda jamoaning o`rni, o`quvchilarni mehnatsevarlik ruhida tarbiyalash bo'yicha fikrlar keltirilgan