SHARQ MUTAFAKKIRLARINING AXLOQIY MUNOSATLAR HAQIDAGI TA’LIMOTLARI - Jura qizi, Yo`ldasheva Maftuna; Saydislom qizi, Saydaliyeva Madina; Muhamad qizi, Kaldibayeva Fariza (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining axloqiy munosatlar haqidagi ta’limotlari haqida qarashlari va ma’lumotlar keltirilgan.