TIBBIYOT XODIMLARI O’RTASIDAGI IJOBIY MUHITNI YARATISHGA QARATILGAN PSIXOLOGIK TAVSIYALAR - Boysoatovna, Raximova Roxat; Muxayyo, Akhunova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada tibbiyot xodimlari o’rtasida qulay psixologik muhitni yaratish va uni yaxshilash bilan bog’liq usullar haqida fikr yuritilgan. Xususan ijtimiy guruhlar va ijtimoiy voqealar bilan bog’liq xorijlik psixologlarning yechimga bo'lgan yondashuvlari bayon etilgan.