MA’NAVIYAT VA INSONIY FAZILATLAR - MILLAT QIYOFASI - Abduvoxobvich, Tillayev Bobomurod; Abduqaxxor o‘g‘li, Qosimov Xamidullo (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada ma’naviyat va insoniy fazilatlar - millat qiyofasi sifatida xalqimizga xos ma’naviy fazilatlar tarkibiga kiradigan ko‘plab tushunchalar, ma’naviyatning axloqiy mezonlari inson tarbiyasi va kamolotida alohida o‘rin tutib, shaxs va jamiyat ma’naviyatini yuksaltiruvchi, tafakkur rivojida beqiyos ahamiyat kasb etadigan qadriyat shakllari, inson fazilatlari shaxsni barqaror aqliy shakllanishi, jamiyatga ta’sir qiladi, faol ish olib boradi, boshqa odamlar bilan muloqot qilishihaqida maʼlumotlar berilgan.