ZAMONAVIY PSIXOLOGIK KONSULTATSIYA, UNING TURLARI VA UNGA MUROJAAT QILISH SABABLARI - Kozimova, N.A.; Ulug’ova, Sh.M. (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada zamonaviy psixologik konsultatsiya nima ekanligi, uning qanday bosqichlari va qoidalari borligi, bugungi zamonaviy psixologiyaning turlari hamda kimlar aynan psixologga murajaat qiladilar, hayotda bizga psixolog nima uchun kerak? – kabi savollarga javob beriladi.