KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARDA ART TERAPIYA ORQALI TASAVVUR VA IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Karimovna , Muxamedova Muhayyo; Mardonovich , Nazarov Akmal (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada kichik maktab yosh davri va yoshga doir psixologik xususiyatlar, kichik maktab yoshi shaxslararo munosabatlarida artterapiyani qo’llash ko’rsatib o’tilgan.