NAIM KARIMOV – OYBEKSHUNOS - Abdunematovna, Begmatova Dildora (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada akademik Naim Karimov tomonidan Oybek ijodi va uning asarlari tadqiqi haqida fikrlar bayon etilgan. Shuningdek, Oybekni shaxs sifatida ochib bergan.