ЯНГИ АВЛОД МУТАХАССИСЛАРНИ ТАРБИЯЛАШ: ТЕХНОЛОГИЯЛАР, ЮТУҚЛАР ВА МУАММОЛАР - Шохрух , Тўхтасинов (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу ишда ёш мутахассисларнинг янги авлодини шакллантириш жараёни ўрганиб чиқилди. Унинг самарали бўлиши учун замонавий талаблар ва уларнинг амалиётга оширишга ишлатиладиган тавсия этилаётган янги тузилма тўғрисида маълумот берилмоқда.