BOSHLANG‘ICH SINF “ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI” DARSLARIDA O’YINLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Sotvoldiyeva Muxlisaxon (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili va o‘qish savodxonligi darslarini samarali tashkil etish xususida fikr yuritiladi, ya’ni dars davomida o’quvchilarni dars jarayoniga turli didaktik o’yinlar yordamida jalb qilishning bir necha usullari ko’rib chiqiladi.