НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ ТАРТИБГА СОЛИШНИНГ ҲУҚУҚИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Улуғмуродович , Махмудов Бехзод (Scientific Impulse, 2023)
Мазкур мақолада мамлакатимизда нодавлат нотижорат ташкилотларнинг юридик шахс сифатидаги ҳуқуқий мақоми ва фуқаролик жамияти институти сифатидаги мақомидан келиб чиқиб, ушбу институтни такомиллаштиришга оид масалалар илмий-амалий жиҳатдан таҳлил қилинган. Мақолада мамлакатимизда амалдаги қонун ҳужжатларини янада такомиллаштириш юзасидан таклифлар илгари сурилган.