ЎЗБЕКИСТОН ЁШЛАРИНИНГ ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТИНИ ЮКСАЛТИРИШНИНГ ФАЛСАФИЙ МУАММОЛАРИ - Абдуллоҳон ўғли , Ҳўжахонов Исломхўжа (Scientific Impulse, 2023)
This article reveals the problems of developing the legal culture of young people and provides practical suggestions and recommendations.